Hondenvoer van Terschuurshop

Je zoekt altijd naar hondenvoer waarmee jouw viervoeter in topconditie blijft. Zoals je van Terschuur Shop gewend bent, vind je bij ons alleen maar diervoer van topkwaliteit. Sinds kort hebben we een nieuw merk hondenvoer in ons assortiment: Impress your Dog.

Wat er nu zo anders is aan dit voer? Dit hondenvoer is koud geperst en heeft voor honden van alle leeftijden en in alle condities de juiste samenstelling. Uiteraard kun je een pup die nog volledig in de groei is niet dezelfde brokken voorzetten als een oude, gesteriliseerde hond. Terschuur Shop wil graag een zo volledig mogelijke keuze bieden aan hondenbezitters. Vandaar de opname van dit nieuwe merk in ons assortiment om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Leuk om te weten is dat deze brokken volgens duurzame processen zijn gemaakt. Op een manier die minder energie heeft gekost. Dat is op zich al een goede reden om voor dit merk te kiezen. De grondstoffen zijn samengeperst tot een smakelijke brok voor de hond. In de brokjes zit geen lucht en ze zijn dus compacter dan de traditionele, krokante brokken. Sommige honden vinden deze brokken nog smaakvoller en prefereren deze boven andere brokken.

Een uitgebalanceerd menu

Impress your dog heeft voor alle honden een uitgebalanceerd menu. Zo is er voor oudere honden, de senioren onder de viervoeters, een hondenbrok die precies is afgestemd op een wat minder actief leven. Wat minder eiwitten en minder vet. Ook voor honden die allergieën hebben of een speciaal dieet nodig hebben heeft Terschuur Shop met de brokken van Impress your Dog volop mogelijkheden.

Als je hond een granen- of glutenallergie heeft, is er een speciale brok voor je hond. Een brok die een goede vertering ondersteunt en waarbij je huisdier in goede gezondheid blijft. Dit geldt ook voor honden die een moeilijke vertering hebben of een huidprobleem, Terschuur Shop kan je adviseren bij de keuze van de beste brokken.

Zonder kunstmatige geur -, kleur, -en smaakstoffen

De hondenbrokken zijn verkrijgbaar in zakken van 3 of 12,5 kilogram. Als je op zoek bent naar een gezonde brok voor je hond ben je met dit merk op de goede weg. De geperste brokken zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. Op zich ook een reden om voor dit merk te kiezen. Hoe minder chemische bestanddelen, hoe beter voor de hond en het milieu.

Naast deze nieuwe brokken kun je bij Terschuur Shop terecht voor ander hondenvoer. Zo verkopen we ook vers hondenvlees, diepgevroren, en allerlei soorten hondenbotten, kauwstaven en pezen. Uiteraard is een volledige, dagelijkse basisvoeding zoals die van Impress your Dog nodig maar je wilt je vriendje tussendoor ook graag eens verwennen.

Kom voor advies en verantwoord hondenvoer naar Terschuur Shop!

www.terschuur.shop