Houtworm herkennen en inspectie

De kevers van de houtworm zijn donker-bruin en 2,5 tot 5 mm lang. Ze hebben een gewelfd halsschild. De larfjes van de houtworm worden circa 6 mm lang, zijn witachtig van kleur, iets gekromd en hebben 3 paar pootjes. De eitjes zijn wit. De insecten hebben een volkomen gedaanteverwisseling met als stadia: ei, larve, pop, imago (volwassen kever). Een inspectie is gewenst alvorens een goede behandeling te kunne inzetten. Wilt u meer weten over houtworm bestrijden kosten? Neem dan contact op met OBenP ongediertebestrijding.

Hoe weet je of je met een houtworm of een boktor te maken heb?

Vraag het uw ongediertebestrijder! Een goede ongediertebestrijder weet door middel van het stellen van de juiste vragen heus wel vast te stellen of het om een houtworm of boktor gaat. Hierna kan de ongediertebestrijder u advies geven, of een prijsindicatie geven van het houtworm bestrijden of boktor bestrijden.

Boktor bestrijden

Ook wanneer u de boktor bestrijden wilt bent u bij OBenP an het juiste adres. OBenP staat voor ongedierte bestrijding en preventie, en zorgt ervoor dat ongedierte na het bestrijden ook niet terugkomt!

Wespennest verwijderen

Een wespennest verwijderen kun je ook laten doen door dit professionele bedrijf. Gecertificeerd ongediertebestrijder OBenP kan veilig uw wespennest verwijderen.