Hondexpert.nl

Verschillende webshops zoals Hondexpert.nl bieden allerlei spullen voor jouw beste vriend aan. Maar hoe vind je nou de beste spullen voor jouw hond? Sommige accessoires zijn specifiek voor een bepaald ras, leeftijd of grootte hond. Er zijn gelukkig ook veel ‘universele’ hondenspullen.

Speeltjes voor elke hond

Veel speelgoed voor honden is universeel. Denk hierbij aan een flostouw of een knuffel. Het is wel goed om te kijken naar de verschillende versies hiervan. Een flostouw bijvoorbeeld heb je vaak in verschillende lengtes, van 20cm tot wel 45cm. Het spreekt voor zich dat hoe groter de hond, hoe groter het flostouw mag zijn. Een kleinere hond kan ook wel met een groot flostouw spelen maar zal dat minder prettig vinden. En zo is voor een grotere hond een klein flostouw niet zo handig. Ook bij knuffels zijn deze groottes van belang. Wanneer jij een bijtgrage hond hebt die gauw dingen kapot bijt kun je beter geen knuffel kiezen, maar voor een ander speeltje gaan zoals een rubberen speeldier. Deze zijn wat beter bestand tegen de bijtgrage honden en gaan zo langer mee.

Bijt jouw pup of volwassenhond steeds spullen kapot tijdens jouw afwezigheid? In dat geval is het raadzaam een bench te gebruiken