Hondenoppas & uitlaatservice

Bent u opzoek naar een warme hondenoppas-plek voor uw hond in Rotterdam Oost (Alexanderpolder)? Uw hond is van harte welkom bij ons thuis. Wij wonen in één van de grootste groene zones die Rotterdam rijk is: aan de voet van de Rotte en gelegen aan het ruime, groene Ommoordse-veld. Ideaal voor elke hond!

Hondenopvang in huislijke kring

Wij werken thuis en hebben zelf 2 honden. Uw hond zal het, naar verwachting fijn hebben bij ons thuis; vele honden gingen uw hond voor. Daarnaast bieden we vaak oppas aan honden binnen onze familie, waardoor we al jaren met plezier “logeetjes” ontvangen (waaronder ook wel eens oudere, of zieke honden). En omdat elke hond anders is, is ook telkens de onderlinge dynamiek weer anders in combinatie met onze eigen honden.

Kleinschalig

Wij zijn geen hondenhotel of kennel, dit houdt in dat wij op maximaal 2 honden kunnen passen dan wel uitlaten, omdat de honden niet in een kennel slapen, maar gewoon bij ons in huis verblijven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van de door u gewenste datum. 

Groene oppaslokatie Rotterdam-Oost 

Hondenoppas RotterdamWij wonen in een rustige, groene woonwijk (eengezinswoning met omheinde tuin) aan de rand van Rotterdam-Oost. Wij kunnen uw hond fijne variaties aan wandelroutes bieden. Ook hoeft uw hond geen trappen te lopen als dat niet gewenst is. In dat geval kan uw hond gewoon in onze woonkamer slapen (bij één van onze eigen honden). Uw hond heeft ’s nachts dus altijd gezelschap!

Gezelschap van onze honden

Tijdens zijn verblijf zal uw hond optrekken met onze 2 honden. Wij hebben een vrouwtje (14 jr, Bordercollie-mix) en een reu (10 jr, Labrador kruising), beiden zijn doorgaans rustig aanwezig in huis. Onze honden kunnen het beste overweg met vriendelijke honden. 

Zorgzaam en alert voor uw hond

Wij hebben aandacht voor de behoefte van uw hond: speelt uw hond graag buiten, of moet hij juist rustig aandoen? Heeft uw hond een favoriet plekje, of favoriete bezigheid? We houden er graag rekening mee. Ook horen wij van u graag eventuele details over voeding en andere aandachtspunten. 

Wilt u reserveren of meer informatie ontvangen? Dan horen wij graag van u!

Voordat u bij ons kunt reserveren willen wij altijd eerst even kennismaken om te zien of het klikt tussen uw hond en de onze. Verloopt de kennismaking goed, dan kunnen we de oppasreservering doornemen.

Tarief hondenoppas

  • Dagdeel: u brengt en haalt uw hond binnen 4 uur: € 7,50
  • U brengt en haalt uw hond op dezelfde dag: € 17
  • Overnachting (incl. eventueel dagverblijf): € 24

Contact

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen:

Contactpersoon: Suzan
Telefoon: 010 – 818 6203
E-mail: Startdesk@gmail.com

 

Uitgestrekte groene omgeving, waar honden los kunnen lopen (Rotterdam Ommoord, nabij de Rotte en Ommoordseveld)

Uitgestrekte groene omgeving, waar honden los kunnen lopen

Wandeling in het Ommoordse veld te Rotterdam

Wandeling in het Ommoordse veld te Rotterdam

Het Ommoordseveld, aan de voet van de Rotte. Hier kunnen honden heerlijk vrij wandelen.

Het Ommoordseveld, aan de voet van de Rotte.