Voorbeelden van dieren homepathie

Als onze hond of kat vreemde kwetsuren heeft is dat niet meteen een ramp maar wel als het epidemische vormen aanneemt. Ontdek op helenvelthuis.nl wat homeopathie hierin kan betekenen.

Wat kan homeopathie voor dieren betekenen

Onze diensten zijn niet bedoeld voor gebruik in plaats van de behandeling door de dierenarts, maar ter ondersteuning van het natuurlijke proces van herstel. Deze diensten zijn geen medicijnen en maken generlei aanspraak op de werking als medicijn. Indien u ook maar enigszins denkt dat uw huisdier ziek of niet in orde is, dan kunt u beter eerst uw dierenarts te raadplegen voor een juiste diagnose en een doorlopende toetsing van de door u gekozen behandelingen. Hiermee zorgt u er voor dat de behandeling optimaal past bij de behoeften van uw hond of kat.

Honden en katten hebben ook stress

Angst is een emotie. Een emotie van angst brengt ook een lichamelijke reactie teweeg. Als het ware gaan de alarmbellen in het lichaam af, uw kat of hond voelt echt de angst door zijn lichaam gieren en ontwikkelt stress. Deze emoties roepen, net als bij mensen ook een lichamelijke reactie op.

Die lichamelijke reactie vertelt uw dier dit is wel heel erg eng. Zelfs mijn lijf zegt dat, dus is het zo. Zo heb je dan een vicieuze cirkel. Een nare emotie met negatieve gevolgen voor het lichaam. Elke keer dat het lichaam deze reactie laat zien krijgt de dier dus de bevestiging dat het inderdaad eng is. Homeopathie kan helpen om op de angst te verminderen.

Deze site informeert u over de activiteiten van een homeopaat die met dieren werkt. Hier vindt u ook informatie over alle aspecten binnen de klassieke homeopathie op het gebied van dieren. Zoals tips en advies om uw (huis) dieren beter te laten bewegen.