Tuindecoraties van beton

Niets zo persoonlijk als een tuin. Het is één van de eerste aanblikken wanneer je bezoek over de vloer krijgt. Een nette voortuin is voor velen dan ook een absolute must. Is jouw voor- en achtertuin een wildernis, of mag er op zijn minst iets aan gebeuren, neem dan snel een kijkje op de website van OnlineSierbeton.nl

Achtertuin snel weer op orde..

Verzakkingen in de tuin, waardoor tegels eveneens verzakken, zijn menigeen een doorn in het oog. De tuin opknappen begint dan ook vaak met het ophogen van het terras. Het lijkt gemakkelijker dan het is, je kunt hiervoor het beste een tuinman inschakelen. Is deze klus eenmaal uitgevoerd, dan komt de afweging 'laten we het groen staan, of halen we alles er uit'. Wij kozen voor het laatste en hebben een groen gazon aangelegd; gewoon met graszoden. De achtertuin is hierdoor nog meer terras met overzichtelijk groen geworden. Je voorkomt hiermee wildgroei aan onkruid en snoeimomenten. Want velen van ons snoeien in het verkeerde seizoen, waardoor sommige planten de meest merkwaardige vormen kunnen krijgen.

Inlezen m.b.t. groenonderhoud is een echte must. Zo heeft onze Hortsensia inmiddels al 2 jaar niet meer gebloeid vanwege te rigoureus snoeiwerk. Gras en terras vormen samen een ideaal duo. Wil je alsnog bloeiende planten, dan kies je voor grootse bloembakken; beton is absoluut hip op dit moment. 

 

De traditionele (betonnen) tuinbank – op de website tref je tal van moderne varianten, maar deze schattige tuinbank wilde we je niet onthouden!

 

Tuin aankleden met sierbeton

Het aankleden van je tuin kun je doen met sierbeton. Zoals te zien is op de website OnlineSierbeton.nl zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Van plantenbakken tot tuinmeubels en mooie betonnen brievenbussen, tuinbanken en betonnen tuinbeelden. Van het laatste moet je houden en zeker niet overdrijven. Eén a twee beelden zijn leuk, meer wordt al snel overdadig.