Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen

Groter of ruimer wonen kan ook in een bestaande woning. Het is een kwestie van de aanwezige ruimte en mogelijkheden slim benutten. Zo kunnen kunststof dakkapellen een zolder veel lichter en vooral ook groter maken. Bermon uit Huizen levert en plaatst snel, kwalitatieve dakkapellen.

In heel wat huizen gaat veel van de zolderruimte verloren door het spitse dak. Door kunststof dakkapellen te plaatsen, krijg je ruimte. Daar waar kunststof dakkapellen in het dak zijn geplaatst, kun je niet alleen rechtop staan maar is er ook letterlijk meer loopruimte gecreëerd. Dat levert vaak genoeg ruimte op om van een zolder een mooie kamer te maken.

Onderhoudsvrij
Kunststof dakkapellen hebben als voordeel dat ze licht van gewicht zijn, onderhoudsvrij en goed isoleren. Geen omkijken naar. Ideaal dus ook op andere plekken dan het dak van de woning. Je kunt ook op schuren of garages met opstaande daken makkelijk kunststof dakkapellen installeren, waardoor het mogelijk wordt een zolder te creëren en zo de ruimte fors groter te maken. Door de kunststof dakkapellen valt er ook meer licht naar binnen, waardoor er op elektriciteit bespaard kan worden. In alle gevallen geldt dat de investering in kunststof dakkapellen zich vanzelf terug betaald: meer lichtinval en vooral extra (woon)oppervlakte.

Neem contact op via 035-5243292 of plan direct online een afspraak in de showroom.